Pühvliaasta kristallid

Goas hindud, katoliiklased (endised hindud), moslemid ja shikid Pühvli aastat millekski ei pea, kuid tiibetlased, kes vähegi said, sõitsid oma kodukülla pere juurde ja tiibeti turgki oli kinni. Nende jaoks algas 12. veebruaril uus aasta. Kaks päeva enne uue aasta vastu võtmist tehakse Tiibetis igas kodus suur puhastusrituaal tule ja paugukatega, et pahad vaimud kodust välja läheks ja siis võetakse uus aasta juba puhtas kodus vastu maiustuste, apelsinide ja teiste puuviljade ja mantratega. Oluline on külluse sümboolika ja tänutunne.

Ma usun, et Sinul on omad rituaalid juba uueks aastaks tehtud ja mõtlesin, et ehk on huvitav lugeda koondit sellest, mida siis Feng Shui ja erinevad inimesed Eestimaal on soovitanud Pühvli aastaks. Panin siia kirja Pühvliaasta kristallid, mida kanda ja siis mõned rituaalid, mis tuleks kasuks. Head lugemist!

Käekettide pere. Solotar Jewllery. Foto: Katrin Aedma

Valge Metallpühvli aastaks (12.2.2021 – 31.1.2022) on soovitatud erinevaid kristalle, mida siis teistega kombineerida, et jõustada astroloogilisi positiivseid mõjutusi ja vähendada negatiivseid mõjutusi. Mis iganes on soovitatud, kuula alati eelkõige sisetunnet. Ära kunagi osta midagi, mis pole päris Sinu, sest see ehe jääb nagunii nukralt sahtlisse selle asemel, et Sinuga koos läbi aasta igapäevaselt koostööd teha. Hakka ehet, kui see peab midagi tooma, kandma kasvava kuu aegu, kui aga midagi ära viima, näiteks haiguse või sõltuvuse, siis kahaneva kuu aegu ja lae ta vastavalt sellele, milleks ta Sulle kõige enam vajalik on.

Ehte laadimine ehk selle enda kasuks tööle panemine tähendab seda, et Sina oma mõttega annad ehtele konkreetse ülesande, seda mitte käsu vormis vaid tänuga, milles ta Sind siis toetama hakkab. Võid ikka ja jälle oma ehtekest puhastada ja laadida, ostmisel saad soovi korral kaasa soovitused, kuidas seda teha, kuid usk ja Sinu enese loovus ja sisetunde kuulamine on siin need kõige, kõige olulisemad tööriistad. Juhul kui on huvi, siis meie omalt poolt saame ehted sisse pühitseda ja oleme seda teinud nii hindu templis kui moslemi rituaalide järgi näiteks. Siin näed, kuidas sündis kuukivikomplekt ja video lõpus pühitseb kohalik pühamees Bandit selle templis kandja nimele sisse

Selgeltnägija Tene Laul kirjutab Latene kodulehel, et Pühvli aastal tuleb enda raharatas liikuma saada ja kõvasti vaeva näha, et et järgmised 11 aastat maist küllust ja õnne nautida. 
Pühvliaasta jõukusekomplekt, mida Latene lehel müüakse koosneb kolmest kivist, millest üks ongi just kuukivi:

  • Kuukivi on pühvliaasta intuitsioonikivi
  • Roheline ametüst ehk prasioliit pakub tuge, aitab vältida valede otsuste langetamist ja hoiab eemal ohte
  • Külluse-, jõukuse, rahaõnne- ja edukivi piltjaspis pidavat toetama pühvli pakutud võimalust saada sel aastal edukaks ja rikkaks. Kui lastel on piltjaspis, siis hoidvat see talismanina lapse ümber õnneliku energiavälja ehk aura.

Siin on imeline foto rohelistest ametüstiga komplektist nimega: Tärkav kevad. Väga kaunis kivi!

Kaunis komplekt: Tärkav kevad. Preniit, peridot, roheline ametüst. Solotar Jewellery kollektsioon. Foto: Katrin Aedma

Feng-shui järgi pidavat Pühvliaasta kristalliks olema akvamariin. See imeline rahu ja suhtekristall, mis on seotud merega ja mida peetakse ka näkkide ja meremeeste kiviks, toetab inimese omadusi, mis on pühvli aastal eduks vaja. Akvamariinil on kõrge võnkesagedus, ta aitab vaimsel teel olijaid end paremini mõista, toob pereõnne ja lepitab suhteid, aitab kaasa mõtteselgusele ja vähendab hirme, soodustab sisemise hääle kuulamise oskust, tasakaalustab ja rahustab. Poolvääriskivi akvamariiniga asendatakse veeda astroloogias tuntud ja tugevat kaunist vääriskivi sinist safiiri. Astroloogias soovitatakse akvamariinist ehteid kanda eelkõige hõbedaga kombineeritult, et väestada juhtimisoskusi, tõsta juhtimiskvaliteedi, enesekindlust, tagada hea tervis ja selleks, et perekonnasuhted oleksid harmoonilise ja stabiilsed.
Akvamariin tähendab ladina keeles merevett ja juba Vanas Roomas ja Kreekas seostati seda kivi just merega. Meremehed uskusid, et akvamariinkulon nende kaelas päästab neid tormidest ja uppumisest, osad kandsid seda ka merehaiguse vastu. Räägiti, et akvamariinist on merineitside ehk näkkide saba uimed ja akvamariin on kaldale uhutud näkkide veealuse linna aaretekirstudest. Alati on seda kristalli seotud mere maagia, võlu ja müstikaga ja kasutatud laialdaselt šamaanide ja nõidade poolt…
Akvamariin on imeline vääriskivi berüllide perekonnast. Eri värvustel erinevad nimed – roosa berüll on morganiit, millest meie kollektsiooni on päris mitmed ehted, erkroheline berüll on smaragd (emerald), millest teeme ehteid eelkõige tellimisel, läbipaistev sinakasroheline berüll on akvamariin, millest on see imeline unikaalne käekett. Vääriskivi on üks paljudest Indias leiduvatest kristallidest. Kandjat aitab see kivi mediteerimisel, selgeltnägemisel, tõe ja selguse leidmisel, emotsioonide tasakaalustamisel ja rahustamisel.

Akvamariinist komplekt: Meditatiivne rahusaadik. Solotar Jewellery kollektsioon. Foto: Katrin Aedma

Mulle meeldib uskuda, et akvamariinid on näkineidude kingitus inimkonnale ja need kannavad endaga mere müstikat ja maagiat. Arvatakse, et akvamariinidel on võime kohale kutsuda mererahvas, sh Neptun isiklikult, merineitsid, sireenid, merenümfid ja veejumalannad… Natuke kõhe aga ka huvitav!
Mõned usuvad ka, et akvamariinid kannavad endas mere saladusi. Akvamariinid meenutavad kandjale jätkuvalt mere tohutut, samas ahvatlevat, võimsat ja müstilist olemust.

Kohvikus. Akvamariinehted. Solotar Jewellery kollektsioon. Foto :Katrin Aedma

Akvamariini peetakse ka valuvaigistavaks kristalliks.
Hetkel on meil pakkuda mõned kaunid ehted akvamariiniga ja alati on võimalus tellida endale sobiv ehe just Sulle meeldiva disaini ja suurusega. Tegeleme eelkõige eritellimustega. Arvestama peab praeguselt Maailma kaose ajal sellega, et tellimused võtavad tavapärasest kauem aega ja tulev varuda kannatust.
Feng-shui soovitab Pühvliaastal kanda valget ja hõbedast värvi, nii ehetena kui riietuses, nii, et selle info alguses on soositud ka hõbe ja valged kivid, teokarbid jms. 

Naturaalne karp hõbeda ja kullajutiga. Pakkuda ka käekett. Foto: Katrin Aedma

Selgeltnägija Marilyn Kerro soovitab järgmisi kristalle: 

  • ametüst – toob õnne ja rikkust ja selgust
  • hematiit – aitab loobuda halbadest harjumustest jms ja kasutatakse koos vana kuuga (täis kuu, kui hakkab kahanema). Kellel on vererõhuprobleemid, kandku seda 2-3x nädalas, mitte rohkem, sest see vedeldavat verd. Kellel on vererõhuga kõik korras, neile soovitab Marilyn püriiti. 
  • püriit – taskusse äri alustamisel, noor kuu + püriit on hea kõige uu alustamiseks 
  • sodaliit – soodustab suhtlemist, mõjub hästi kurgutšakrale ja aitab end õigesti väljendada
  • sammalahhaat – annab sisemist enesekindlust.

Tema sõnul tuleks õnne, edu ja armastuse ligimeelitamiseks Pühvli aastal kanda lillat, mis toob uusi võimalusi, jõukust ja rikkust, ka sinise, kuldse ja hõbedase värvi kandmine toetab Pühvliaasta energiatega toimetamisel.  
Suure toorkivist ametüsti, akvamariini, püriidi ja kuukivi, lisaks ka hõbedase, kuldse, sinise ja lilla värvi leiad näiteks sellest võimsast käeketist. See unikaalne käekett on müügil Solotar Jewellery butiigis ja hetkel asub Eestimaal. Soovi korral kirjuta: katrin.aedma@gmail.com

Väekas käekett. Solotar Jewellery kollektsioon. Foto: Katrin Aedma

Sodaliidist on hetkel Solotar Jewellery butiigis pakkuda näiteks selliseid võimsaid timmitavaid sõrmuseid

Sodaliisõrmused. #SolotarJewellery. Foto: Katrin Aedma

Grusiinist Maag Anzor, ennustades Eesti elu-olu Valge Metallpühvli aastaks, mainis, et kõigile, kes kõvasti tööd rühivad, tuleb hea aasta ja sel aastal tuleb perekonnale pühenduda – head energiad jagada ema, isa, lastega, vanavanemate, lastelastega. Tee igal kuul perepidu, sööge, jooge, lõbutsege, tehke teineteisele kingitusi!

Kristallidest soovitas Anzori saates “Puuduta mind” rubiin-tsoisiiti (rubiini, malahiidi segu), mis toob õnne, edu ja rikkust. Rubiin tsoitsiiidiga on fotol parempoolne kaunis ümara kujuga sõrmus lilla /rubiin) ja rohelisega (malahiit).

Daam kohvikus. Solotar Jewellery kollektsioon. Foto: Katrin Aedma

Lisaks soovitas Pühvli aastaks Anzori neile naistele, kes otsivad endale meest ja soovivad, et see oleks tugev ja jõuline, kanda pühvli silma kivist tehtud ehteid. Pühvli silm kuulub samasse kivide perekonda kuhu kuuluvad ka kassisilm, kullisilm, tiigrisilm ja on väga sarnane tiigrisilmale, osad kutsuvad pühvli silmaks punast tiigrisilma. Erinevus on vaid selles, et pühvli silmaks nimetatakse tiigrisilma, kui selles on natuke rohkem rauda, mis annab kivile sügava punaka tooni. Siin Sulle võrdlus

Astroloogias on alati olemas nn asenduskivid, et kui ühte ei ole, siis tuuakse välja teine, millel on sarnane energeetika ja mõju. Pühvlisilma suurepäraseks asendajaks ongi just tema väga lähedane sugulane tiigrisilm.

Tiigrisilma komplekt. Solotar Jewellery. Foto: Katrin Aedma

Tiigrisilm on haruldane mineraal, mida on iidsetest aegadest kasutatud kaitsva amuletina. Usuti, et kividel on maagilised omadused, mis kaitsevad inimesi nii kurjade jõudude ja vaimude kui ka surma ja haavade eest, seetõttu kasutasid neid sõdalased ja sõdurid. Tiigrisilma peeti nii edu ja rikkuse kui ka õnne, optimismi ja rõõmu kiviks, sest see parandas meeleolu, aitas saavutada eesmärke ja suurt keskendumisvõimet. Tiigrisilm esindab meesenergiat, jõudu, tugevust ja maist rikkust. Samad omadused võib üle kanda ka pühvli silmale. Sellel fotol olevad tiigrisilma kõrvarõngad on eriti mugavad 2x lukuga eritellimus. Valmistada saame tiigrisilmast kõikvõimalike disainidega ehteid. Huvi korral saada julgelt meil: katrin,aedma@gmail.com

Tiigrisilma komplekt. Solotar Jewellery. Foto: Katrin Aedma

Anzori soovitas neile naistele, kes vaid kirglikku seksisuhet otsivad kanda kivi nimega Aamori lokid. Ma pean tunnistama, et ma ei tea, mis kivi ta nimetab sellise nimega, sest igal kivil on mitu nime… Indias on armastuse ja armuelu sümboliks rubiin, ka suitsukvarts on naiste seksuaalsuse tõstja… Neid kive on palju, millele omistatakse seksuaalsuse tõstmise võime, põhimõtteliselt kõik hõõguva värviga kivid ja kristallid – punased-oranžid on seksuaalse lõkke aktiveerijateks. Eelkõige on selleks aga ikka tahe ja pidev töö iseenesega, sest kanna, mis kivi tahes, kui Sa ei usu, et oled seksikas, ei mängi seda mängu, ei kujunda teadlikult oma minapilti ja ei trikita ära oma aju, siis ei aita siin ei ussi- ega püssirohi rääkimata siis kristallidest, olgu need või Aamori lokid 🙂

Siin on näiteks üks imeline armastuse inglike Solotar Jewellery kollektsioonist, mille keha on armastuse kristallist nimega morganiit ja pea tuntud seksuaalsust ja iha aktiveerivast granaadist. Inglike on unikaalne ja juba lendas Indiast Eestisse. Siin saad temast lugeda rohkem ja kui huvi on see inglike osta, siis lihtsalt saada meil. Hetkel oleme me vaid online, sest Eestimaal ringi rändamine, mida on aastaid tehtud, laadad, ägedad naisteõhtud jm üritused on koroonahulluses ja -hirmus paraku elu muutnud väga e-eluks…

Pühvli aastal tuleb ära lahendada kõik konfliktid nii pere, sõprade, töökaaslaste kui sugulaste ja tuttavatega. Anzori soovitas selleks alustada rituaalist soolaga. Võtad kaasa peotäie soola, lähed õue, oma kodust kaugemale. Võtad soola peopesade peale ja annad sellele kõik negatiivse, vaata seda soola ja mõtle, et annad ära kõik, mis Sinu elu takistab, mis ei lase olla rahul, õnnelik, mis ei lase eluga edasi minna ja siis viskad selle soola lumme või kui ei ole lund, siis vette. Edasi las toimetavad taevased jõud. Sina oled koormast vaba, sellele ära enam mõtle ja ela rahus oma elu edasi. Sa ise paremaks versiooniks endast, sest nagu Sa tead, kõik algab meist endist ja maailm meie ümber sh suhted teistega on vaid meie enda sisemaailma, meie hoiakute ja käitumiste peegeldus.

Siia panen Sulle ka Anzori loitsu, mida on tore korrata ja mille oleviku keelde panin:

Mina armastan Sind, Sina armastad mind ja meil on kõik alati hästi! 

Ja siin Kanal 2 veebi TV erisaade, mida toob pühvli aasta, kus mõned neist kristallidest on ära nimetatud ja kus soovitatakse ka mõned toetavad rituaalid (Tene Laul, Anzori). Ja siin minu väikene joonistus, mis sellest TV saatest inspiratsiooni sai. Pühvel muuseas sai siia miski pärast Aafrika ja mitte üldse India pühvel… Mine tea, kas see aasta viib mind siis hoopis Aafrikasse?

Sümboolne heade soovidega pilt: Parim aasta! Metallpühvli aasta! Autor: Katrin Aedma

Imelist Valge metallpühvli aastat! Väesta oma aastat õigete kristallide ja ehetega, oleme Sulle teejuhiks. Küsi julgesti!

www.GoldSmithAli.weebly.com

Solotar Jewellery soovib külluslikku ja õnnelikku Valge Metallpühvli aastat!

Anna vanale ehtele uus elu

Telli suguvõsa talisman

Telli päris oma personaalne talisman

Karismaatiline ehtekunstnik Amjad Ali

Goa blogi sisukord

Lisa kommentaar