Aasta 2022 kivid ja kristallid

Head aastat 2022!

Sel aastal on meil tulemas halli vesitiigri aasta!

Millised kivid ja kristallid sellel aastal võiksid inimesi toetada? Mõtle, mis värvi on looduses tavaliselt see jõuline ja kaunis loom!

Loomulikult on esimeseks tiigriaasta kaaslaseks kaitsev ja jõudu andev ilus meheliku energiaga tiigrisilm, mis maandab ja aitab teha ratsionaalseid otsuseid.

Samuti kõik teised punaka, kollaka ja pruunika värvusega kivid on sellel aastal eriti head. Näiteks jaspis. Minu arust on üks tõeliselt hea valik Kimalase JASPIS, mida on Solotar Jewellery kollektsioonis pakkuda. See imeline kivim ei ole mitte ainult kaunis, vaid on ka kasulik. Kimalase kristall on väga haruldane kristall. See koosneb kipsist, väävlist ja hematiidist. Kimalase jaspis sümboliseerib täielikku õnne ja rõõmu. Julgustab meid tähendama elus ka väikeseid õnnehetki. Ta toetab ausust ja seda eriti enda suhtes, aitab kandjal oma eesmärke saavutada.

Kimalase jaspis, India. #SolotarJewellery

Lisaks on selle aasta kiviks LODOLIIT ehk aia kvarts, mis on üks eriliselt unikaalne kivi – mäekristall oma kasvukeskkonnaga. Kristalli sees on teine maailm vahel kui merepõhi ja vahel võlumets ja vahel kui meie aia lilleaed… Rahuliku ja sõbraliku energiaga tasakaalustav kivi, mis võimendab kõigi enese lähedal olevate kivide mõju ja puhastab neid. Ta on põnev kristall, mis aitab saada ühendust ja juhendust hingede ilmaga. Teda peetakse soovide täitumise abimeheks.

Lodoliitsõrmus, #SolotarJewellery

Too tuppa ja pane endale külge oranži 🙂 Sallid, padjad, ehted – need on lihtsaimaks valikuks, et seksuaalset energiat ja mis parata, kas söögiisu ergutav elurõõmus ja külluslik apelsinivärv enda ellu tuua!

Näiteks kirglik ja kaunis KARNEOOL on sobiv kivi. Kuna sel aastal on just oranž see värv, mida tuleks enese juures ja enese ümber hoida, on see suurepärane valik. Oranž aitab tugevdada juuršakrat, ergutab seksuaalenergiat, toob rõõmu, elujõud ja on kaitsetalismaniks.

Unikaalne, naturaalne karneoolsõrmus. #SolotarJewellery

Ka KORALL on abiks. Tema emalik, hoolitsev ja kaitsev energia tuleb meile kõigile kasuks, kuigi eelkõige on see rasedate naiste toetaja.

Korall, pärl – #SolotarJewellery

Väidetakse, et SIDRUN KALTSIIT aitab elu näha positiivsemas valguses, aitab välja tulla masendusest ja üle saada emotsionaalsetest traumadest. Ta vaigistab ärevat meelt, tasakaalustab emotsioone, tasakaalustab ja tervendab õrnalt kandja aurat.

Päikesetalisman. Leiad lisainfot siit: Päikesetalismanid

Kui nüüd mõelda aga sellele, et ka valged tiigrid on looduses olemas, ei tee paha ka valgeid kive kanda eriti siis, kui oled metalli elemendi aastal sündinud inimene (Sinu sünniaasta viimane number on kas 0 või 1).

Kuninglikud ja uhked, samas jahutavad PÄRLID ja tugeva kaitseva auraga MUST OONÜKS? Või hoopis jaspiste perekonnast LUMIOBSIDIAAN – tugev kaitsekivi, millega käivad kaasas rahu, tasakaal ja selgus?

Kuna aastat 2022 peetakse suurte võimaluste aastat, mis eeldab, et julgelt teeme kõik muudatused – tuleme ära töölt, mis meile ammu ei meeldi, läheme lahku partnerist, kellest sisetunne ammu käsib lahku minna jne, jne… siis uute alguste toetuseks on väga hea TSITRIIN.

Tsitriininglike. Ingli kollektsioonis on valikus ka teiste kristallidega inglikesed.

Kui Sul on aga olemas juba unistused ja Sa tead, mida Sa soovid, siis sõnasta need ja muuda need eesmärkideks ja plaanideks, ja toeta RUTIILKVARTSIGA! Rutiilkvarts aitab unistustel realiseeruda. Kanna seda endaga vähemalt kolm kuud ja vaata, millised muudatused elus aset leiavad… Ole voolamises ja kuula oma südant…

Rutiilkvarts

Kaitset pakub sel aastal TURMALIINKVARTS, mis tuletab meile kõigile meelde: “SINA oled oma Universumi Looja ja Sina lood selle, kes SINA tegelikult oled!” Saavutame just selle, mida oma peas loome ja mille järgi tegutseme!
Turmaliinkvarts oma tugeva kaitse ja suunamisega annab jõudu mõista, kes me soovime olla ja selle järgi ka oma elu luua – samm, sammult meie ühendamisele oma kõrgema minaga.

Loe lisa: turmaliinkvarts

ROOSA KVARTS toob 2022 aastal Sinu ellu armastust ja armastuse energiat, aitab südametšakra järgi talitada.

Kristallehete valik. Roosa kvarts ingel ja kulon

Tee oma valikud vastavalt sisetundele. Vaatle ehteid, võta midagi neist pihku ja küsi endalt, milline on see minu kivi, minu ehe, mis mind sel aastal toetab.

Võid püsti seistes sulgeda silmad ja esitada selle küsimuse lõdvestades keha ja kasutada nö keha pendlit. Vaata, kas keha kaldub küsimuse peale ette, kivi poole – vastus on siis Sul teada, just see kivi või ehe on Sulle, mida vaatled või käes hoiad. Või kui kaldud taha, siis on vastus “ei” ja sel aastal, vähemalt hetkel valikut tehes, leia mõni muu kivi või ehe end toetama.

Imelist ja edulist vesitiigri aastat, mis toetab igati meie kõiki ettevõtmisi – eheteta ja ehetega!


Loe ka pikka tiigri aasta 2022 horoskoopi – äri ja partnerlus hakkab õitsema

Goa blogi sisukord

Lisa kommentaar