Kuidas kasutada noorkuud soovide soovimiseks?

Noor kuu on üks igati vahva asi, just nii nagu ka teised kuu faasid, millest võiks inimesed enam teada, sest juba sajandeid on arvestatud erinevate tegemiste juures kuu liikumist e kuu faase.

The Bull’s Eye and the Young Moon. Image Credit & CopyrightGiorgia Hofer

Näiteks kui soovitakse kaalus alla võtta või siis, et juuksed või taimed hästi kasvaks või siis lepingud oleksid edukad, vaadatakse, millal astroloogia, eriti aga kuu seis, neid tegevusi soosib. Oled ehk tähele pannud, et vahel tahad rohkem süüa ja vahel on kerge söögist loobuda või, et vahel raseerid ja järgmisel päeval juba karvane, kuid vahel on mitu päeva säär sile 🙂 Uuri asja, miks ja kasuta seda teadmist teadlikult. Noorel kuul pane kõik kasvama, alusta uusi projekte ja pane raha kasvama. Kuidas? Seda saad teada näiteks siit artiklist: Mida noorkuu ajal teha.

Kuufaaside kalender on siin: kuufaasid

Siin artiklis kirjutan Sulle selle lühisoovituse, kuidas noorkuu ajal soove soovida. Pikemalt, kuidas nende soovide soovimisega eriti eduline olla, kirjutan raamatus Mina ja Mehed 2.

Kaheksa tunni jooksul noorkuu loomise hetkest, on sul võimalik soovida kuni 10 soovi 2-3 teemal. Iseendale. Kirjuta üles, loe endale ette ja pane peitu.

48 tunni jooksul peale seda kellaaega ole üldse ettevaatlik sellega, mida mõtled, ütled… kuigi sellele võiksid pöörata tähelepanu alati ja kogu aeg.
Ole ettevaatlik oma soovidega, sest need võivad täide minna! Mõtle ainult edasiviivaid mõtteid ja ütle ainult seda, mida tõesti tahad. Kõige negatiivse kustutamiseks on sul positiivseks keeramisega 15 sekundit…

Kuidas soovida? Soovida saab iseendale – soovin, et oskaksin…., soovin, et leiaksin õigeid sõnu, et täita oma unistus jne, jne…
Näide:
„Ma soovin, et ma oskaksin käituda nii, et mister X minusse armuks”
Mitte:
„Ma soovin, et mister X minusse armuks”

Kui sul veel ei ole, siis raamat, mida tasub endale hankida, kannab pealkirja „NOORKUU ASTROLOOGIA.” (Jan Spiller)
Sellest raamatust on palju abi. Seal on ka inimeste karmad kirjas ja noorkuu muutumise kalender kuni aastani 2050 (iga kuu kuupäevad, millal soovida).

1 kord kuus on 48 tundi tugev side Universumiga.

Soovimise aeg algab noorkuu loomise hetkest – 8 tundi väga tugev kontakt universumiga, siis edasi 40 tundi tugev, kuid mitte enam nii tugev kontakt.

Mida siis teha:
1) Kirjuta soovid kuu jooksul paberile
2) õigel päeval (näiteks selle kuul täna öösel/varahommikul) korrigeeri, kirjuta puhtalt ümber, kuupäev nurgale
3) Siis loe endale soovid kõva häälega ette
4) ja pane see paber kuhu tahad.

Aga hoia alles, et oleks hea vaadata, kui midagi juhtub, ehk see midagi viib minu soovi täitumisele lähemale.
Kui ei lähe täide, siis tuleb soovida uuesti või mõelda, kas see soov oli ebareaalne või … soovida, et sa saaksid teada, miks see soov täide ei läinud.

Edukat soovimist!

Huvitavad artikleid

Goa blogi

Lisa kommentaar